dissabte, 28 de gener del 2017

L'ESPORT A L'ESBARJO


Els alumnes del Manuel de Montsuar participen en el torneig de futbol sala des de fa tres anys que es realitza al primer pati. Es organitzat pel Jaume, professor d'educació física i els alumnes Arnau Iñiguez, Manel Lozano, Óscar Cano i Joan Eroles de segon de batxillerat. Els jugadors per poder participar s'agrupen en equips que ells mateixos fan, però al camp juguen 5 i els jugadors han de complir unes condicions. La finalitat d'aquesta activitat és fomentar l'activitat física durant les estones al pati i també el companyerisme.

El torneig es va iniciar a principi de curs com cada any. Els partits estan programats en un calendari visible per tot l'institut conjuntament amb els resultats de cada partit en una graella on també podem veure la classificació. En els partits, un alumne de segon de batxillerat voluntari intervé com a àrbitre i conjuntament amb els organitzadors, es decideix la normativa reglamentària que aquesta es basa en un partit de futbol sala comú. Les condicions que els jugadors es comprometen a complir són: portar roba del mateix color durant el partit i també portar de recanvi.

Per concloure el torneig es fa una fase d'eliminatòria i els dos equips amb millors resultats s'enfronten en la final per poder aconseguir el primer lloc en la classificació d'aquest torneig i guanyar un esmorçar complet patrocinat per l'institut.


Altres anys també es feien tornejos d'altres esports, com ara voleibol i basquet però es van deixar de fer a causa de la falta de gent en els equips.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada