diumenge, 15 de gener del 2017

PROJECTE DE RECERCA




El passat dilluns 9 de gener, els alumnes de 4t d’ESO van començar el projecte de recerca. En aquest, s’intenta ajudar el alumnes que tenen el neguit de saber la seva orientació referent en els estudis i món laboral del seu futur proper.

Abans de començar les vacances de Nadal, es van dur a terme dues sessions en les quals se’ls va informar sobre el projecte i els àmbits que es treballarien en ell i, a la tornada de les vacances, van començar a treballar per grups cadascú en l'àmbit que els hi havia tocat segons el test d’orientació que havien fet en una de les sessions anteriors. El projecte dura quatre dies, tres dels quals es realitza el projecte i l’últim dia es fan les exposicions orals. Aquests són els diferents àmbits:

-En l’àmbit del món laboral i cicles es treballa l'orientació acadèmica, professional i laboral.



-En el de ciències experimentals fan un estudi sobre el tabac realitzant un experiment relacionat amb la salut que té com a finalitat evitar que els joves s’enganxin al tabac i conscienciar a la gent dels efectes que provoca a través d’una campanya publicitària.

-En l'àmbit tecnològic es realitza una construcció a partir d’una sèrie de projectes base, en aquest han de superar les condicions que el professor o professora els hi indica.




-I en l'àmbit social treballen la història de vida sobre el franquisme.




-Finalment en l'àmbit lingüístic s’estudia la vida de les dones il·lustres més importants de Lleida com Santa Teresa Jornet, Maria Mercè Marçal, Aurembiaix d’Urgell...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada