dimecres, 22 de febrer del 2017

DESASTRE A PARÍS

Ahir, dia 14 de Febrer del 2017, a les 19:30 milers d’aficionats parisencs donaven la  benvinguda a l’autocar del Paris Saint Germain que arribava al Parc dels Prínceps seguit de l’autocar del Barça; el temps era ideal per veure un magnífic partit de Champions entre dos dels millors equips d’Europa.
A les 20:00 s’obrien les portes de l’estadi, el que va provocar que molts aficionats dels respectius equips poguessin buscar la seva butaca per acomodar-se i preparar-se per 90 minuts d’espectacle.
A les 20:45 sonà el xiulet, i amb ell els crits d’emoció per part de les dues aficions. No van haver d’esperar molt l’afició local per celebrar el tant desitjat gol. El Barça provoca una falta a la frontal de l’àrea i era una ocasió excel·lent per l’argentí Di María, va xutar el  llançament de falta directa i es va convertir en el 1-0 local.
El temps anava passant i el joc del Barça estava a anys llum del que tenia que fer realment, joc bastant passiu, pèrdues en zona del mig del camp cosa que provocava ràpids atacs de l’equip parisenc. Tants eren els factors, que en una pèrdua de Messi en el mig del camp ocasiona un ràpid contraatac del PSG que acabà amb gol de Draxler.
Ja a la segona part, el Barça canvia del sistema inicial clàssic del 4-3-3 a un 4-2-3-1 per reforçar un mig del camp que era dominat per l’equip local. Tan sols 10 minuts després, al minut 54, l’autor del primer gol del Paris Sant Germain, Àngel Di Maria rep una pilota de Kurzawa, se’n va d’un jugador blaugrana, i des de 20 metres aconsegueix batre a Ter Stegen amb un xut magnífic com si d’una falta directa es tractés. Els d’Emery estaven pràcticament volant sobre el camp. Li tenien la mida pressa al Barça.
Després del tercer gol es veia als jugadors del Barça, abatuts, sense idees i amb un joc desordenat. Van anar passant els minuts i l’equip de Luis Enrique no s’havia com marcar un gol per posar-se en la eliminatòria. Com si no hi hagués satisfacció tant amb els aficionats com en el resultat aconseguit pels jugadors del PSG, va arribar el 4-0 amb una conducció des de el lateral fins al mig del camp de Meunier, que li passa una pilota entre línies a Edinson Cavani i l’uruguaià no va perdonar davant de Ter Stegen.
 Al finalitzar el partit es va veure la cara i la creu en el rostre dels jugadors de cada equip. Els blaugrana han de millorar molt per donar la volta aquest resultat, si volen tenir alguna possibilitat de passar a la següent ronda de la UEFA Champions League. El Camp Nou haurà d’estar  ple de gom a gom per somiar una nit històrica.

(Jugadors del PSG celebrant la victòria davant l’afició)