dimecres, 15 de març del 2017

Curtmetratge lleidatà a Cannes

Las flores crecen en la sombra, es el primer curtmetratge professional que va rodar el lleidatà Guillem Atienza i tindrà lloc el proper mes de maig al Short Film Corner del festival de cine de Cannes. 

Aquest festival consisteix en una trobada de pel·lícules amb professionals d’arreu del món. El curtmetratge consistia en el projecte de graduació del passat 2016 a l’escola de Realització Audiovisual i Multimèdia de La universitat de Girona. Aquest, té una durada de 15 minuts i es en castellà. 

Es va rodar en diferents àmbits de la Val D’Aran encara que a la pel·lícula li ha posat el sobrenom de Valle del Vallés. Durant el rodatge va comptar amb dues lleidatanes de les quals l’actriu era Aitana Giralt i la model fotogràfica y publicitària Yarik Umanets. Elles han estat protagonistes de la historia en la que una jove resideix en un poble aïllat entre les muntanyes on sembla que el temps no transcorri i rep la visita d’una vella amiga que li fa canviar l’idea de marxar d’aquell poble o seguir vivint allà. 

També compta amb l’ajuda més veterana de l’argentí Carlos Lasarte que viu a Barcelona i va iniciar la seva trajectòria en el món audiovisual al costat d’un altre lleidatà, Jaume Balagueró. 






Laura Muriana




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada