dimecres, 15 de març del 2017

Posa't la gorra

Aquest any s’ha celebrat la 4a edició d’aquest projecte.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.
Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que fan de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.
La campanya “Posa’t la gorra!” vol aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.
La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.
Aquest any el dia 19 de febrer de 10.00h a les 14.00 h a la Seu Vella de Lleida, s’ha presentat una nova temàtica de la festa “ART I CULTURA”, per així donar a conèixer aquesta campanya, apropant-se als infants i adolescents a través de activitats lúdiques, amb les arts plàstiques, la música…
El nou disseny colorit d’enguany ha estat a càrrec de la marca esportiva Munich, que s’ha sumat a aquesta causa benefica. 

En aquesta edició s’ha aconseguit  una presència de 8.000 persones a l’acte i un total de 10.000 gorres venudes al territori! Tot això ha estat possible gràcies a l’esforç d’un equip de voluntaris i voluntàries, de famílies, el suport d’empreses i institucions, la col·laboració de mitjans i artistes, la ciutadania…




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada